BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, January 8, 2014

5 sebab kenapa saya update blog

hahahaha....kelakarnya mcm dh bertahun x update blog yg dh mcm muzium ni..
to be more accurate, actually dh berbulan laa aku x update blog ni
sebab aku malas , and honestly rasa macam SS....( syok sendiri )
hahaha seriously i thought no one yang baca ape yg aku karutkan dlm ni
kalau ade pon , org tu msti terkandas or tersesat dlm blog ni , or maybe ade org yg dh bosan sgt dengan hidup dia ,
and finally , end up reading my blog....( kisah yang agak sadis haha )
apepun ,
aku membuang tebiat meng-update blog yg dh berhabuk ni kerana satu sebab ,
sebabnye,
ok , meh aku nak cerita..

...

so, watak utama dalam cerita ni ,
ialah encik/puan unknown a.k.a lalalala a.k.a tak payah tau nama lah
al-kisah nye,
 nama seperti yg tertera di atas ni , ade post kat chat box blog aku ,
suruh aku update blog aku yg hodoh ni ,
dan atas dasar keprihatinan aku ( cewahh ==' )
aku pun update laahh blog aku....

the end.

...

itu je kisahnye...haha aku rse yg mintak aku update tu aku kenal kot sape....yg pasti orang tu mesti comel tp sakai....betul tak kau orgnye ??? klau btol please leave a feedback in my chat box :D

tahniah laa kau mesti bangge aku post entry ni sbb kau ,

apepon , itu salah satu sebab la knpe aku update blog aku....dan sebab tu jarang berlaku , sbb setahu aku xde lagi org yg meminta-minta aku update blog aku ni...lain la klau aku ni Fatin Liyana keee...irene nadia kee....haha . serious blog ni pun aku buat cume skadar suke-suke , tu pun lepas cikgu sekolah lame aku buat kelas komputer , so terjebaklah aku dlm dunia blogging ni.

cehh "dunia blogging"...haha mcm aku ni popular je.....:p

anyway , kadang2 best je syok sendiri dlm blog sendiri . xmenyusahkan hidup sesiapa dan tak jugak menyenangkan hidup sesiapa ...

mungkin cuma menghilangkan rasa bosan aku 

okay, back to the topic , sebab lain selain dari sebab kat atas ni kenapa aku update blog aku ???

2. sebab aku bosan !
3. sebab aku rasa nak share something
4. sebab aku nak luahkan perasaan aku dengan cara yang unik , iaitu berblogging
5. sebab aku suka menaip dan megedit lawa2 wlaupun xpandai

haha . ok xklakar pun tp aku gelak . ok aku tak gelak tp saje nk taip "haha" . jealous ?

krikk...krikk ~

ok enough -.-''

tu lah critenye......

dah lah .

baii !!! thanks a lot for reading ( kalau ade org bce la huahuahua appreciate sgt klau ade , tq )

assalamualaikum:)

3 comments:

Anonymous said...

★ (^_^) ★

Anonymous said...

Terima kasih daun keladi . Ada masa , post la lagi . :)

Anonymous said...

Ni je ke. Nak lagi nak lagi. :/