BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, January 28, 2014

jom berkenalan dengan budak poyo ni !

haishh...malasnye nak update blog -.- .....lain laaa dengan sorang budak poyo ni , selalu sangat update blog dia....poyo kan ? macam perasan bagus hahahaha....*gurau je mohon terasa

hmm..al-kisahnya , nak dijadikan cerita , aku ditegur oleh seorang makhluk yang mendakwa diriku pencinta kucing . kejadian ni berlaku akhir tahun lepas , lokasinya , kat sebuah wilayah yang semua orang menggelarnya , FACEBOOK . =.=

dan di situ bermulalah kisah aku dengan budak poyo ni....kenapa aku panggil dia poyo ??? satu , sebab dia poyo ... kedua , sebab dia memang poyo . ketiga ??? hahaha jawablah seniri , semua org dah sedia maklum . plus , dia gedik . hahahaha .

dia merupakan PKR(penolong ketua rumah) hijau berjaya kat SDAR , abang kepada kawan aku , anak kepada kawan ayah aku , bapak kepada bapak kepada bapak angkat aku , okayy , yang last sekali tu aku reka . -.-' ( yeayy...jom gelak ramai-ramai )

poyo dan perasan comel :P


dan terserlahlah ke'poyo'an nye , apabila satu hari tu dia suruh tulis pasal dia kat blog aku....hahahaha poyo kan ?? gedik tahap dewa . hmm , gedik-gedik sangat nak mintak , ni aku bagi....hambek kaww...muahaha ( evil laugh )

pfftttt terpaksa la aku menaip pasal budak poyo ni....hahaha jangan risau , ikhlas bukan terpaksa , walaupun dipaksa...tapi sebenarnya , budak ni yang terlebih dahulu post kat blog dia pasal aku . special tau , first posting dlm blog dia tu pasal aku , hahaha....tapi tapi , bukan sebab aku ni someone special ke ape , sebabnya , aku lah punca dia terjebak dlm dunia blogging ni.....aku yg request dia buat blog....last last wujudlah satu blog ni , haaa tuan-tuan dan puan-puan boleh la klik kat bawah ni , untuk berkenalan dengan makhluk yang aku maksudkan ni :

http://tukangkarutberceloteh.blogspot.com/2014/01/mushy-mushy-mushy-mushy.html

tu lah die , satu post pasal aku yang aku maksudkan....

dan harini , tercapai laa impian dia nak aku post pasal dia kat blog aku
.....tahniah =.="

hmm...tapi ironinya , dia ni tak suka kucing , aku pulak pencinta kucing....tapi yang pastinya , persamaan kiteorg , dua-dua minat PINK !!! hahahaha....


dah laa...malas nak cerita panjang-panjang . tahniah , ni aku dah post pasal kau , sorry aku tak letak nama pun . hahaha . lekkkk        ( tagline budak poyo ) .
 

tapi aku nak gak letak nama kau . 

TEMOK !!!

hahahaha ! tapi kesimpulannya , dia bukan sesiapa laa , cuma kenalan , cakap pun xpernah . tapi dia spesis banyak cakap gak r dalam fb . aku suke dgar die berceloteh pasal skolah die , pasal korea , kucing , and macam2 lahh....kire sekepale gak ahh...die pon bru lpas spm sme ngan aku . haha tu je . bai !


assalamualaikum.....thanks for reading .

0 comments: