BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, December 22, 2011

PMR :: two different tears

harini ramai bdak form3 yg cry2,, 
ade yang happy cry2...
ade yang sad cry2..
( hancoss BI -.-" )

tp malangnya.....
aku tergolong dalam....
..............
..........................
...................................

( bunyi drum saspen )

.
.
.
.

aku tak tergolong dalam mana2 cry pon.... =_="
sbb aku tak nanges pon....hehe...
so,, result aku ???
hmm....sedih nak cakap.....

.
.
.
.
.
.
.


8A laaa ..... :)
hehe....


wartawan:: so,,princess musfirah,,ape perasaan anda setelah mendapat tahu result anda ??
me:: umm...gembira ??
wartawan:: tu je ?? nampak macam tak gembiree jee ??
me:: nak wat cmne mengantok gle smalam tdo lewat...
wartawan:: oh...takkan sbb tu je ? xde sbb laen dah ??
me:: sebenarnye sye sedikit kuciwa lagi sedih sbb ade sorg kwn sye ni dpat 7A1B..... :'(
wartawan:: oo.....so skolah anda brape org straight A ???
me:: haaa......soalan yang bagus.....,, sekolah sye yg "hensem",, SMK Tengku Intan Zaharah,, pecah rekod sbb 52 org straight A !! pling byk prnah dpat stakat ni (bangge:)... melintass skola sains dungun ( 41 org ) ...hehe....xsgke....and happy for my school... ;) 
wartawan:: tahniah2...so ape perancangan princess selepas ini ??
me:: tido la kot.
wartawan:: mksud sye,, nak pindah skolah ke stay ??
me:: pindah r....nk msok SBP...maybe sester or sesma..
wartawan:: ohh okay...trima kasih kerana sudi meluangkan masa ditemubual oleh kami krew melodi..
me:: oh ok... :)


dan disitulah berakhirnya temubual yang direka khas oleh imaginasi melampau Musfirah Renzfer.....hehehe.....bukannye ape,, malas nak bercerita drpd A-Z ape yang berlaku harini...so sye tulis la temubual suka-suki merepek makan kerepek seperti yang di atas untuk menyenangkan kerja.... hee~ ^^

apepun,, tahniah kepada korunkss yang dapat semua A... :)
also tahniah aizek :)

P/S :: SPM pulakkkk :'(    
P/S (2) :: abaikan kesalahan grammar di atas -.-"
P/S (3) :: stop making another P/S =_="
P/S (4) :: okay...
P/S (5) :: @#$%^& 


Wednesday, December 21, 2011

esok.esok.esok.esok.esok.esok.

esok..
22.12.2011.....
hari bdak lepasan PMR amek result.....
doakan kiteowg bjaye !!!!
P/S :: xsbar + berdebar >_<

Tuesday, December 20, 2011

takdekeje :: senarai 10 makanan fevret aku

disebabkan xde keje , bosan dan lapar.... ( siyezz lapar )....sye nak snaraikan 10 makanan fevret sye....muehehehe.......

1. makanan pedas!!! ( wajib )
2. tom yam
3. nasi ayam
4. kimchi 
5. omelet
6. sushi
7. ulam kerabu?
8. masakan sendiri -.-" ( ceh bajet r 2 pndai msak.. )
9. mi sup kantin with 10 sudu lada ( rutin harian di sekolah )
10. byk sgt -.-" 

kesimpulannye,, sye mmg ske mkn....!! and sye mmg ske pedas....

tapi sye xpndai sgt memasak -.-"

xptot.....mmg xptot....

orang kata,,suami boleh tinggalkan isteri yang cantik tapi susah nak tinggalkan isteri yang pandai masak ....

dah ape kaitannya?? -.-"

ok,, itu mmg fakta kott........

xpe nnti sye bljar msak smua jenis makanan....tringin jgak nk msak western food,,,Korean and also Japanese cuisine....Italian pon bez jgak kot....

> hmm ... yummy <

Monday, December 19, 2011

3 hari lagi.....

mengikut masa yang sebenar...memang 3 hari 2 malam....tapi tolak waktu tdo,,pengsan,,berangan,,blurr dan sebagainya,,....sebenarnya tinggal lebih kurang berapa jam je lagi.....huhuhuhu.......

 BERDEBAR ATAU TAK SABAR ???

kalau tnye sye ?? opcozz la xsabar.....berdekad-dekad dah menunggu......tp tipu la klau xberdebar.,,.cume kurang sket r....maybe hari ambek result tu bru ase berdebar kott.....huh ~ excited ni nk ambek result....jmpe kwn2....tgok skolah aizek yg hensem....thu dpt brpe A.....bla33.......

tapi yang penting,,mesti straight A's.......insyaAllah.......klau dpt 8A,, maybe ade chance nk dpt msok SESTER.....mmg skelas xde keje dh berpakat nk apply sester....( sm sains KT ) ....tp dlm mse yg sme sye nk apply jugak skolah sains dungun and sesma. . . .sbb 2 abg sye prnh skolah situ,, so boleh apply laa. . . cume kene interview la kot.... -.-"

apapun,,,....gud luck untuk smua yang bergelar form 3. . . . .!!! ^_^

Thursday, December 15, 2011

SURVEY :: sile like button fb di bawah ni klau anda 16 thun dpan ;)

hikhik :)

Tuesday, December 6, 2011

HOLIDAY IS KILLING ME !!!

wuuuuuhuhu.....bosan tahap dewa dewi dengan cuti akhir tahun nieee.... !!! duduk rumah jee.....pastu tiap-tiap hari the same old thing yang berlaku,,... which is makan,,tido,,tengok tv,,, dll...........hwarhh tak sabar nak tahu result PMR.....malangnye lambat lagiiii derr........8 tahun asee baruu nk kuar,,,.....haisszz........nyaris2 mati mengejut dah ni thu x? sebab bosan punye pasal......nasib baik ade beberapa ubat yang dapat menyembuhkan penyakit bosan sye......tapi keberkesanan die cume 0. 0001 % jelaaa.....haha kiddin2, , ,ade laa dalam 20% jugak r. ... ... ,, iaitu---->


CTEW KOREA ? -.-"

hmmpphhh btol tu..,, tiap-tiap hari "kdg2" layan gak r cite korea kat chennel 393......yg bez skali cite scent of a woman la kot......sedih r cite tuuu...,,....tapi at the same time klaka la jugak sket...apa yg spesell sangat pasal cite ni ??? opkozzz laa sbb lee dong wook berlakon.......haha......xdelah.......xminat sgt pon dye. . . hehe. . . . laenla klau T.O.P big bang yg berlakon . . . . hahaha. . . . .ok,,disebabkan sye tgah bosan skank ni,, dengan baek hatinye sye nk story-story la sket sinopsis cite ni.......walaupun korg xnak thu pon kn... . . ok,, cite ni pasal sowg gadis nie,, ( lakonan kim sun ah ). . . die ni dpt thu yang die ade kanser and ade 6 bulan je waktu utk die hidup. . . and time tu jugak laa die jatuh cintann dgan mamat ni.. . . ( lakonan lee dong wook ) pastu.... ....... . . selebihnye tgok r sniri. . . . . .

SCENT OF A WOMAN
barisan pelakon....


KOMIK ???

hilang laaa sket bosan.....kejap jela tapi......huhuhu......bce novel bru bezz. . . tp xde novel T_T . . . so antare komik yang sye layan ialah komik lawak kampus kepunyaan abg sye....siri 12 punye. . . . . klakar.... . . hehehe.....komik jepun pon sye layan gak r. . . . cube try beli or bace komik resah hati tsubaki karya yasuko....best gak r cite tu.....lawak,,romantik and sangat best. . . : ) lukisan yasuko ni pun chantekk... . .cover pon menarik. . . .(ade kat bawah). . . komik tu baru je beli smalam......^^


KONKLUSI KESIMPULANNYA :::

bosan + xsbr nak masuk form 4 + bosan lagi + bile la nak kuar result + bosan lagi dan lagi. . . . okeyyy,,,stop that nonsense. . .  -.-" urmmm,,,ckp pasal cuti. . . ,, korg ade study x mse cuti niii ?? hahaha mesti buku *comel-comel* lagi tande belum disentuh. . . sye ??? hehhh 2 kali 5 jeee. . . .tp at least sentuh la jugak. .. belek-belek buku rujukan sejarah form 4 and form 5. . . belek je, xbce. . .jauh sekali nak menghafal. . . tp pfff mmg susah r. . . dh la exam fom 4 & 5 ni subjektif. . . pepun hopefully dpt A r sejarah utk first exam form 4 nanti . . . >abg sye yg cabar sye utk dpat A< ok. . .. we'll see.. . . .. . ( to be continue next year )


P/S ::: THANKS A LOT FOR READING.......and happy holiday : )

T.O.P Big Bang <3 ( obviously the biggest pic in this entry.. . . ..haha )