BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, February 3, 2014

melukis.

bermulanya minat aku melukis sejak aku tahu memegang sebatang pensil dan mengetahui fungsi kertas masa kecik-kecik dulu. Namun, fungsi kertas disalahgunakan apabila aku menconteng buku-buku cerita dan buku-buku pelajaran kat rumah. Sampai sekarang, aku still dengan hobi aku iaitu melukis, walaupun tak berapa nak pandai sangat pun...


Kenapa best sangat melukis ? release tension mungkin. satu lagi, kita bebas meluahkan apa-apa. Bebas untuk mencorakkan hala tuju sesebuah lukisan tu. Kadang-kadang tu seronok juga melukis. Sedar-sedar, dah terconteng buku teks masa cikgu mengajar kat depan..*hahaha kantoi

Sementara kebosanan menunggu result SPM, ni lah pekerjaan aku kat rumah : 




hehe. lukisan aku biasa-biasa je. aku kagum gila laa kalau tengok orang yang pandai melukis ni, contohnya, senior aku, abang wazif...ni salah satu lukisan dia yang awesome giler ! 


scha al-yahya !



cantik kan ? hahaha. aku memang admire gile lukisan-lukisan abang wazif ni. bapak cool ! aku takkan jadi sepandai dia bab-bab melukis ni, tapi aku tetap akan teruskan melukis atas dasar minat, tak lebih dari tu :D

nak share tu jee....hehe....kbye , assalamualaikum...thanks for reading :)