BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, October 31, 2011

hensemmm x ??

dennis oh....kpop artist..hensem ann ?? hehe. xthu nk post sal ape...post jela psal dennis oh niyhh...haha...muke die mcm firdaus classmate sye....6ti sye upload gmbr firdaus k. biar letak sebelah2 gitu dengan dennis oh.

~~~ HaPpY ~~~

happy for farah sofea...
congratss sbb mng jOhan pertandingan pengisahan tokoh sempena bulan bahasa peringkat negeri terengganu...hehe

td sye n kwn2 sye jd penyokong setia kt sekolah teknik ( venue prtndingan )
mmg bezz farah buat persembahan.
nyway,, gud luck utk pringkat kbgsaan 6ti.

--- kekangan idea nk taip ape ---

--- es0k sye update --- ~!

--- sekian, terima kasih manyak2 ---

Friday, October 21, 2011

apa yang saya sedang lakukan sekarang ?

i'm eating my nexus.....huhu......okayy....the problem here is,, why am I speaking-speaking like "white people" ???  hehe.....i'm in my "English" mood.....urmm.....okay....today i want to story-mory about a blog......i "tabik" lah if you can see this blog for just 10 seconds......hehehe.....for those who had heart attack,, plizz duntcha ever2 click this link ::

http://www.kari-ngeri.com/



ok2.....no more english2 ok.....back to my hometown Malaysia.........actually ade laa seorang kwn sye mrangkap ex-musuh sye yg agak sengal....nk knal ?? haaa korg  tkan link fb ni :: Lemp Loy
die yg sruh sye bkak blog tu......huhu......nk wat cmne die kn "terlebih baik hati" gitu..
hehehe....psanan sye kpada "Lemp Loy" bukan nama sebenar,, trima kasih........"sgt2".....
:P
ikhlas =P

sbagai blasan,, sye ltak gmbr awk kt blog ni...hua3.....jgn mare~



hehehe...kecik je...klau bsar sgt takut org laen mati mengejut je tgok gmbr awk ni annn..."huahuahua">evil laugh<


Thursday, October 20, 2011

DEAR IZZY.......from your besties, MUSFIRAH~

hai izzy....
saya harap awak akan baca post saya ni...
pasal awak s0rg je ta0...hehe :)
saya xsangka awak tid0 lbih 3pg semata-mata sbb baca post2 lama saya...
trima kasih laa sbb baca post2 lama blog sye......yg xsberapa sgt..hehe msti bosan kn??
btw,, selama kita bersahabat untuk temp0h hampir 3 tahun ni, saya harap awak maafkan segala salah silap saya terhadap awak....
dah banyak kenangan kita simpan....bersama renzfer,, n kwn2 laen.....
saya harap kalau naik form 4 nanti kita ditakdirkan berpisah and taksamasekolah lagi, kita akan still keep in touch....
and awk jgn lupa saya! ;)
saya pun takkan lupakan awak...
janji dengan saya awak akan dapat straight A's SPM....
kalau kahwin nanti jemput tau!!
and last but not least,,
trime kasih sbb sudi berkawan dgn saya..
and k0ngsi susah senang 2gede-gede...
trime kasih sbb awk bg donut cwitcokelet tu......and sume2 yg prnh awk bg...
and sorry sebab awk xsmpat mkn pon kek burfday sye 2.....>_<
pepun,, h0pe that u'll oweyz be happy.......:)
jgn lupe sye taww..
dan saya akan sentiasa melawat "rumah kuning" awak klau saya msok SBP nanti...time outing laa..tp prkara 2 takkan terjadi....sbb sye thu awk pun akan satu skolah dgn sye....kt SESTER kn?? hehe. klau cam2 sye akan sentiasa melawat dorm awk laaa....cat la dorm awk kaler kuning... xD
6paknya sye dh berimaginasi terlebih dh ni........ok dh2 laa 2 kn..

hehehe..
byebye jie..
assalamualaikum~!!



eazy yg kiuttt miutttsss..

P/S :: sorry 4 da karangan espiem....hehe....bored rite ??

Tuesday, October 18, 2011

kebosanan.........

hmmm.......PMR dah lepas.......lepas PMR tu memang rasa happy gila gaban....tapi hakikatnya,, =_="....macam tulah......kebosanan terus membelenggu kehidupan saya..........nak duduk kat rumah,, takde pape yang boleh saya buat. tengok TV ??? takde cerita best lahh....kemas rumah??? haha. kelakarnya musfirah buat lawak. urmm,, baca buku ??? dah puas dah baca buku selama 3 tahun saya hidup kat bumi aizek ni.......SO,,,,lebih baik saya pergi sekolah....yup.....sekolah menengah kebangsaan tengku intan zaharah. at least ada la jugak bende yang saya boleh buat........contohnya macam lepak dengan kengkawan ke........xpun saya boleh makan mi sup ayam kantin......yummy.....mi sup ayam kantin sekolah IZ memang da best.....memang akan ramai orang akan berpulun-pulun pergi beli mi sup.....hehe....yang paling best skali lada dye laaa....pergh,, pedas tapi bezzzz. memang jadi satu fenomena laa ann kt sekolah ni. dulu time sye f0rm 1 saya letak lada 2 sudu jee......kire freshie lg laa. pas2 start ltak 6 sudu.......lame2 tambah 7 sudu......and then bajet terel, saya letak 10 sudu.....hehehe. mmg gile. sekarang sye kekal dengan lada 12 sudu. hihi. takut nanti kalau makan pedas sangat, dapat appendix pulak kann....tapi xpelah,, nak buat macam mana, mi sup sedap cangat. hmm....macam takde kerje je crite pasal mi sup ni........hmm.......kalau kat sekolah,, biasanya bdax f0rm 3 akan pergi dekat makmal komputer......buat apa?? buat apa lagi, maen tenet ah. bke fb, maen game, bla3......hmm.....skarang ni saya tgah ada kat makmal komputer skolah la ni......hehe. bosanla on9 facebook. xde pape yg menarik.... sebab tu laa saya tetibe je buang tebiat tulis karangan panjang utk post entry.....haha xD.....saya tahu xde sesape p0n ade hati nk bace post berserabai ni......siape laa suke karangan panjang ann??? tapi kepada yang baca tu, terima kasih sangatsss2.....hehehe......k lah.....itu saje kot....last but not least, kepada pak cik, mak cik, pakwe, makwe, uncle, auntie, adik, kakak, abang, dan perkara yang sewaktu dengannya, good luck! good luck utk ape?? pape jelah =_=".......k...assalamualaikum. 


sekian, terima kasih....

hmm.....xbest la ann klau xde gmbr.....so sye ltak jela random pic....


Hwang Tae Kyung :) ~He's Beautiful~


Monday, October 17, 2011

apabila kucing menjadi gangster

heeheehee....chaiyok2 terengganu lwn selangor mlm nie....sye tukar bulu kaler itam putih untuk terngganu taww!! meoww
meoww.....meow-meow ade jual karipap....
waaaa.....nk karipap!!! nk karipap!!
comel kan kucing-kucing kat atas ni ??? hehehe........jom tengok gambar kat bawah ni pulak -->

choki-choki sudah habis bro!!! hahaha >_<

hahahahaha......kiut tapi ganas.....kucing gangster ?? hehe. itu saje....k lah,, bye!! =)


sekian, terima kasih

Sunday, October 16, 2011

sebelum couple & selepas couple....





SEBELUM COUPLE :

L: ye! abg dah lama tunggu saat ini!

P: abg nak tinggalkan sayang ke?


L: mestilah tak? tolong jangan fkir macam itu. tak mngkin terjadi!!

P: abg cintakan sayangkan?

L: ye, setiap hari.

P: abang pernh tipu sayang tak?

L: Tak! Kenape sayang selalu tanye macam itu?

P: abang akan selalu keluar dengan sayang tak?

L: setiap kali ada peluang abang tak akan lepaskan.

P: abang akan pukul sayang?

L: giler ke?abang bukan lelaki macam itu!

P: boleh ke sayang percayakan abang?

L: yaa!

P: sayang!

.
.
.
.
.

SELEPAS COUPLE:

( cube try baca dari bawah sampai atas pulak ) 

HAHAHA.....lawak3 xD

taken from Khairul Daniel's post

Saturday, October 15, 2011

jom berkenalan dengan izzy!!!

ape senyum2??? hehe...ni lah insan comel bernama izzy "asykin"....opsss...salah....izzy je xde asykin....
izzy!!! jgn tensen2..... :) jgn mare sye tulis psal awk kt blog sye :) ngee~
izzy ni seorang yang happy go lucky,, comel,, bam-bam and gile2....errmmm,, eh2?? spew mamat "terlebih hensem" dlm gmbr nihh???? hehehe......sye pun xthu spe....tp di mne ade izzy,, di situ ade "dia".......semoga berbahagia!!! :)


oke....datz all.....untuk maklumat lanjut,, sila ke facebook izzy :: eazy renzfer :: dan tanya seniri dia.......ok chow!!! >.<

sekian,, terima kasih !!!

ada apa dengan izyan ? ? ?

hehehe...
sye mmg ketandusan idea nk tulis ape kt blog sye...
so, setelah berfikir selama lebih kurang 1 minit 57 saat,, saya ambil keputusan untuk tulis tentang kisah kawan saya yang sorang ni,, IZYAN......( jeng3 )


izyan bolox


5 PERKARA ANDA MESTI TAHU TENTANG IZYAN
1 :: izyan ni sangat2 anti-korea....tp yg peliknya,, dia ske plak dengan siwon....anti-korea la sgt kn.....kelas sye hmpir smua org minat korea....and izyan sesat sorg anti-korea. so, kiteorg biasenye akan condemn izyan kaw2...hehe
siwon hates izyan ;)

2 :: izyan sangat2 suke kacau orang.....dan "orang" itu ialah saya!! dalam kuliah saya slalu duduk sebelah dye,, and tak sah klau dye xkacau saya....! perkara yang dia slalu buat ialah tampar sye,, katok pale sye,, conteng kertas saya dll.....hehehe......tp sye balas balik!!! kiteorg mmg mcm bdak 3 tahun kn?? xmcm fom3 lgsg..hehe

3 :: izyan ni anak jati sarawak....jadi dye xmaen la makan bnde2 pedas nihh.....kalau kat skolah kiteorg ( SEKOLAH MENENGAH TENGKU INTAN ZAHARAH ) ,, dh jd satu tradisi utk pelajarnya beli mi sup ayam kantin.....hmmm....mi sup dye mmg pergghhh~~ n sume org xsah klau xletak lada....sye biase ltak lada 10 sudu...hehe....bezz....tp izyan kn anak jati sarawak,, org sarawak xmkn pedas,, so dye ltak 3 sudu je...( asenye kurang lg kot ) hehehe...bgus ape...elakkan penyakit apendix..

4 :: izyan ni.....ermm.....xthu nk kp ape....so, sye patut tukar tajuk......

5-2=3 PERKARA ANDA PERLU TAHU TENTANG IZYAN

ok...senang crite...buat 3 sudah la...malas nk taip byk2...hehe...k.....bai!!!!
sekian,terima kasih...hehehe

Thursday, October 13, 2011

it's all about AMARNI ~!!

ini dia.....amarni.....kwn baek sye....c0mey kn???? sye xthu nk post ape,, so sye post jela pasal amarni memandangkan dye tgah duduk sbelah sye  :)

oke.....tadaaa.....


5 PERKARA TENTANG AMARNI
1. Amarni ni kiuuut sgt...klau dye snyum,, dye la org plen kiut dlm dunia :) hehehehe ^^
2. Amarni sangat rajin...kerja rumah dye slalu siap...and sume cikgu sayang dye :)
3. Klau org buat lawak,, amarni lah org yg pling kuat suke....ktawa xengat dunia...hehe...tp  still kiut..
4. Amarni sangat suke tgok cite k0rea....and Amarni sgt2 minat Jang Geun Suk...yg berlak0n dlm He's Beautiful tu... =)
5. umm...itu sajeee....huhu..tade idea....pepun,, cayunk amarni ~!! smoge persahabatan kite akan berkekalan hingga ke akhir hayat..... ;)

P/S :: Amarni jgn mare sye tles psal awk dlm blog sye yg xsberape nihh..hehe...xde sesape p0n nk bce...hehe



FB :: Amarni Renzfer <3

SEKIAN, TERIMA KASIH.....