BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, October 18, 2011

kebosanan.........

hmmm.......PMR dah lepas.......lepas PMR tu memang rasa happy gila gaban....tapi hakikatnya,, =_="....macam tulah......kebosanan terus membelenggu kehidupan saya..........nak duduk kat rumah,, takde pape yang boleh saya buat. tengok TV ??? takde cerita best lahh....kemas rumah??? haha. kelakarnya musfirah buat lawak. urmm,, baca buku ??? dah puas dah baca buku selama 3 tahun saya hidup kat bumi aizek ni.......SO,,,,lebih baik saya pergi sekolah....yup.....sekolah menengah kebangsaan tengku intan zaharah. at least ada la jugak bende yang saya boleh buat........contohnya macam lepak dengan kengkawan ke........xpun saya boleh makan mi sup ayam kantin......yummy.....mi sup ayam kantin sekolah IZ memang da best.....memang akan ramai orang akan berpulun-pulun pergi beli mi sup.....hehe....yang paling best skali lada dye laaa....pergh,, pedas tapi bezzzz. memang jadi satu fenomena laa ann kt sekolah ni. dulu time sye f0rm 1 saya letak lada 2 sudu jee......kire freshie lg laa. pas2 start ltak 6 sudu.......lame2 tambah 7 sudu......and then bajet terel, saya letak 10 sudu.....hehehe. mmg gile. sekarang sye kekal dengan lada 12 sudu. hihi. takut nanti kalau makan pedas sangat, dapat appendix pulak kann....tapi xpelah,, nak buat macam mana, mi sup sedap cangat. hmm....macam takde kerje je crite pasal mi sup ni........hmm.......kalau kat sekolah,, biasanya bdax f0rm 3 akan pergi dekat makmal komputer......buat apa?? buat apa lagi, maen tenet ah. bke fb, maen game, bla3......hmm.....skarang ni saya tgah ada kat makmal komputer skolah la ni......hehe. bosanla on9 facebook. xde pape yg menarik.... sebab tu laa saya tetibe je buang tebiat tulis karangan panjang utk post entry.....haha xD.....saya tahu xde sesape p0n ade hati nk bace post berserabai ni......siape laa suke karangan panjang ann??? tapi kepada yang baca tu, terima kasih sangatsss2.....hehehe......k lah.....itu saje kot....last but not least, kepada pak cik, mak cik, pakwe, makwe, uncle, auntie, adik, kakak, abang, dan perkara yang sewaktu dengannya, good luck! good luck utk ape?? pape jelah =_=".......k...assalamualaikum. 


sekian, terima kasih....

hmm.....xbest la ann klau xde gmbr.....so sye ltak jela random pic....


Hwang Tae Kyung :) ~He's Beautiful~


0 comments: