BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, October 20, 2011

DEAR IZZY.......from your besties, MUSFIRAH~

hai izzy....
saya harap awak akan baca post saya ni...
pasal awak s0rg je ta0...hehe :)
saya xsangka awak tid0 lbih 3pg semata-mata sbb baca post2 lama saya...
trima kasih laa sbb baca post2 lama blog sye......yg xsberapa sgt..hehe msti bosan kn??
btw,, selama kita bersahabat untuk temp0h hampir 3 tahun ni, saya harap awak maafkan segala salah silap saya terhadap awak....
dah banyak kenangan kita simpan....bersama renzfer,, n kwn2 laen.....
saya harap kalau naik form 4 nanti kita ditakdirkan berpisah and taksamasekolah lagi, kita akan still keep in touch....
and awk jgn lupa saya! ;)
saya pun takkan lupakan awak...
janji dengan saya awak akan dapat straight A's SPM....
kalau kahwin nanti jemput tau!!
and last but not least,,
trime kasih sbb sudi berkawan dgn saya..
and k0ngsi susah senang 2gede-gede...
trime kasih sbb awk bg donut cwitcokelet tu......and sume2 yg prnh awk bg...
and sorry sebab awk xsmpat mkn pon kek burfday sye 2.....>_<
pepun,, h0pe that u'll oweyz be happy.......:)
jgn lupe sye taww..
dan saya akan sentiasa melawat "rumah kuning" awak klau saya msok SBP nanti...time outing laa..tp prkara 2 takkan terjadi....sbb sye thu awk pun akan satu skolah dgn sye....kt SESTER kn?? hehe. klau cam2 sye akan sentiasa melawat dorm awk laaa....cat la dorm awk kaler kuning... xD
6paknya sye dh berimaginasi terlebih dh ni........ok dh2 laa 2 kn..

hehehe..
byebye jie..
assalamualaikum~!!



eazy yg kiuttt miutttsss..

P/S :: sorry 4 da karangan espiem....hehe....bored rite ??

0 comments: