BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, April 16, 2013

assalamualaikum...
wahhh!!! dah berbulan tak update..

haha..memang dah berhabuk gile blog ni...
entahlah...pelik. hari ni terdetik hati nak update blog..
cuma nak release tension!!
yeah...
tension -.-"
exam midyear tak kurang 3 minggu dari sekarang...
ahhh..
dah la banyak gile lagi tak cover...
tapi yang paling penting,,,
klau dapat at least 7A2B,,cikgu "momo" bukan nama sebenar...
nak bagi "something" tau kalau dapat at least 7A2B..
haaa...senang je kan...
takpayah straight A pon dah dapat...
tahu cikgu bagi ape ?
cikgu bagi.......
sony xperia !!! hahaha..
tak tahu la cikgu mimpi ape nak bagi tetibe...
tu la..
stress...
nk sgt3 hadiah tu..
yelah spe xnk kan...
aku ni belajar macam ntah pape sejak due menjak ni...
sekarang ni pon bukan nak buat ekmek..
gi update blog pulakkk....
tu la kate..
malas nak belajar
pasni menyesal..
somebody help..
ahhh stress..
ekmek ku...
subjek yang aku paling benci !
ekmek !
tidak !!!
stress.....
ajar aku ekmek !!

0 comments: