BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, November 12, 2011

JAWAPAN TERBAIK UNTUK SOALAN YANG MEMBENGANGKAN KEPALA ( serius lawak! )

Soalan bangang yang buat orang lagi bengang!

1) bila orang Nampak anda baring tutup mata
[ soalan: Hyee! Tidur ke?
[ jawapan: Tak la, aku training mcm mana nak mati nanti…

2) imagine anda bawa tv anda yang rosak gi jumpa technician untuk repair, dia mesti Tanya gak:
[ Soalan: Nak repair TV ke?
[ jawapan: Tak la,aku bosan! So sje aku bawak TV ni jalan2.

3) time anda bangun tidur, dan terus si bendul tu mesti Tanya anda:
[ Soalan: Hyep! Da bangun?
[ jawapan: Ish, aku tengah tido sambil berjalan-jalan

4) kawan anda call phone umah anda dan
[ Soalan: hello?.. ada mana?
[ jawapan: kat sini haa, kat bus stop!!!

5) diorang Nampak anda keluar dari bilik mandi dan dalam keadaan basah-basah
[ Soalan: Eh, baru mandi ke?
[ jawapan: Ehh! Mana ada , Aku jatuh dalam lubang jamban tadi!!!

6) anda di dalam toilet , pintu berkunci , ada gak orang ketuk pintu dan Tanya anda..
[ Soalan: Ada orang tak?
[ jawapan: (*Suara Kiut*) Mana ada orang!! Taik yang bercakap ni!!

thanks for reading!!! sekian, terima kasih ^^

0 comments: