BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, November 9, 2011

IZZY DIZZY BACK TO BUSINESS !!

IZZY DIZZY BACK TO BUSINESS ?? 
ape tu? korg mesti have no idea ape mksud tajuk ni kan......and korg jugak mesti rasa excited gile nk berkenalan dgn budak cute kat dalam gambar ni kan ??? hehehe. budak cute super cute kat dalam gambar ni laaa yang bernama IZZY ASYKIN!!! lebih komersial lagi dengan nama izzy dizzy atau izzy minzy. hehe. sng panggil jea jie....and da most important rule, jgn pggil dye syikin!! knpe ?? ikot suke mak bapak hagemaru dye lar~

SHES BACK !!
yesss...setelah 18 hari 7 jam 56 saat memujuk izzy, -.-" ~akhirnya die bersetuju untuk buat balek belog !! hehe. sanagatss happy!! satu pencapaian yang besar dalam hidup Princess Musfirah.! katanye,, setelah frust yang menonggeng sampai tergolek-golek, die mengambil keputusan untuk shut down belog dye yang comelsangatsangat hudus itu....TAPI3!! izzy suda kembali! gembirenyee. hehe...ni dye blog baru izzy ::


jangan lupe tau untuk follow!!!  rugi sangat3 klau xfollow. and jgn lupe utk bce entry blog ni~! sangad3 best~!!!

ok....itu saje....assalamualaikum!!! tenks for reading!!

0 comments: