BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, November 2, 2011

5 PERKARA YANG KIUT TAPI GANAS

1 ::  KUCING !!!
hehe...kucing merupakan salah satu spesis yang paling comeelll....and ganas ~!! saya sangat suka kucing. kat rumah saya pun ada lebih daripada 5 ekor kucing. :)

sleeping beauty =)
comeiinyerr
cat over flowers ;)


2 :: GANDINGAN WARNA PINK-HITAM
pink ~!! my favourite colour :) ! very2 addicted to pink...kiut sgt....and akan jd "kiut tapi ganas" bila bergandingan dengan hitam. great chemistry....black and pink ^_^

i wish that this is my wedding cake~ ^^
pink and black room


3 :: NAJWA HANIM !!!
hehehe....siapa lagi kalau bukan najwa hanim~! sgt kiuttt tapi ganasss.....hehe. muke babyface tapi rockers...tapi seganas-ganas najwa pun dalam hati ada taman =) hehehe...

bdak tomeyy
najwa hanim mengganas !! hehe
cute!

4 :: ANGRY BIRDS !!!
hehehe...kiut tapi ganas. actually saya pon xprnah maen game angry birds. tgok adek sye maen ade laa. :)
anti-babi xD
5 :: JANG GEUN SUK !!
dia ni korean.. ( tgok nme pon thu lorr =_=" ) die ni Jang Geun Suk,, yg brlakon sbagai Hwang Tae Kyung dlam crite 'He's Beautiful' tu...best sangat crite 2. korg try r tgok ;) ..die sgt kool and ganas. ( dlm cite 2 laa )..and yg pling pnting bg sye die cute ! uhukhukhuk...terbatuk la pulak..

Jang Geun Suk

kiut tp ganas ke ??

hehe...itu sahaje...tenks 4 reading :) assalamualaikum..sekian, terima kasih ~!


0 comments: