BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, April 8, 2014

apabila manusia BERUBAH

Assalamualaikum :))

Perasan tak header blog ni ? Agak-agak menyampah tak ???


Lepas tu nampak tak perkataan princess ?? mana mana ada princess....princess sana , princess sini.... agak agak nak muntah tak ???

Hahahaha... Sebenarnya salasilah wujudnya perkataan princess tu masa zaman zaman PMR dulu.... Gelak gelak je bila teringat zaman sekolah dulu....lagi lagi masa menengah rendah...tak matured langsung.....bajet princess laa kononnya . hahahaha . tapi berlakon je tu . saja nak jadi bengong bengong dengan kawan sekolah dulu . lol .

But now , semua tu tinggal kenangan :))

Sebenarnya niat dah lama dah nak ubah header blog ni , macam kelakar je . Tak matang langsung . ( ecececeyy....macam matang sangat je sekarang pun ) . Tapi malangnya...... rasa macam malas tahap kambhing nak edit blog ni..... lantak lahh 'princess' pun . 'tak matang' pun . hahahaha . janji bahagia :P

Jadi.....kesimpulannya.....saya memang pemalas . ( yeayyy ~ tepuk tangan ~ ) okay tu kesimpulan minor . kesimpulan major di sini ialah , seiring dengan masa , manusia berubah :)) but apapun , just be yourself ^^

dah kenapa pulakk berminormajor bagai . tetiba terselit ayat addmath di situ . lol xD

okay lahh...sekian sahaja dari "princess" ~

Thanks for reading :D





0 comments: