BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, April 26, 2012

ini room mate saye..

okayy.....
pade pagi jumaat yg indah ni...
sye nk bercerite pasal seseorang....
seseorang yg sangat
GORGEOUS....
( boleh la 0.01% haha )
BAEK HATI....
( umm...baek tu ade la dlm 40%....jahat 60% xD )
RAJIN...
( tapi suke tdo dlm kelas )
dan orang itu ialah................
...........................
...........................
.............................
..................................
........................................
( bunyi drum saspen )
....................
........................
..............................
........................................
( dup dap dup dap )
.........................
HANI SYAFIQA!!!
hahaa....


nama diberi : HANI SYAFIQA
gelaran : honey
umur : 16 tahun
keistimewaan : gorgeous dan gila-gila
tarikh perkenalan dengan saye : 31.1.2012
hometown : KL

yeah.....haha....ni la budaknye....room mate sye......sbenarnye dh lme dh nk post psal die....tapi xterpost-post smpai sekarang......

ok....ikuti lah kisah jalan cerite aku dan honey :::

PERTEMUAN PERTAMA:

okayy......first time sye jumpe die......mcm blur-blur sket......masing2 xknal.....agak awkward jugak r sbb kat sester ni satu bilik 2 org je......so aku kene berkomunikasi dgn die jela.....haha....masing2 xknal.....time tu aku tengok die normal lagi la.......baek lagi laaa.........haha............


PERTEMUAN PERANGAI SEBENAR:


HAHAHA......lepas dah lame sket tu...terserlah laa kegilaan hani......sye bru thu die ni seorang yang sangat gile-gile...happy go lucky......and baek r jugak.......

klau perasan kan,, tgok muke die 24 jam macam tengah senyum.......itu la pasal.....memang muke die muke orang senyum......die xsenyum pon nmpk mcm senyum......

hani....senyum sikittt......haha
die ni peramah la......rmai yg suke die.....aku pon suke je die..... ( kembang hidung honey klau die bace...haha )

and yang paling penting......die sangat gorgeous.....kepade sesiape yang berkenan kat die boleh la mesej-mesej die kat nombor tepon die ni..... :::

0123456789

CHEMISTRY ANTARA AKU DAN DIA:


aku dengan hani memang ade chemistry......bukan chemistry yang kite blajar kat skolah tu....chemistry ni maksud saye keserasian r.....cmne ek nk ckp....korg faham2 seniri ah...

hmm......nk ckp persamaan kiteorg memang banyak.....ni ha aku list kan :

1. suke pink
2. banyak minum air
3. suke pedas
4. gile-gile
5. suke lagu sentimental
6. suke kucing
7. minat org yg same
8. comel ( hahaha....perasan :P )
---> ye,ye...aku tahu aku xcomel
9. suke mkn dlm kelas
10. dan lain-lain ~!

okayyy......persamaan kiteorang dari segi group atau cmne ek nk ckp.....ah senang korg bce je lah :

1. se-room mate
2. se-kelas
3. same2 terpilih jadi chefron ( waiter dewan makan sester xD )
4. same2 dpt masuk speech choir
5. se-mentor-mentee
6. se-rumah ( rumah BETA~)
7. seeeeeee-lase rabu khamis jumaat sabtu.......
8. ah aku pon x thu...
9. yang penting se-hati sejiwe
10. yayyy....cukup pon 10.... xD


KETIDAK-SAMAAN ANTARA AKU DAN DIA:

aku dengan die xsemue same.....yelah kan kat dunie ni mane ade due manusie yang semuenye serupa....sebagai contoh,,kat sester ade kembar huzaimi dan husaini...walaupun sampai sekarang aku xboleh beza mane satu huzaimi,,mane satu husaini.....tapi diorang still ade perbezaan masing-masing....tapi kadang-kadang perbezaan tu lah yang mengindahkan lagi satu-satu perhubungan tu....betul tak??

.....( bunyi cengkerik menandakan xde yang menjawab )..........

okay,,okay....xde org yg bce blog aku...apesal aku gi syok sendiri tanye soalan...haha
back to the topic........

perbezaannye....aku nk try r list cukup 10 jugak ::

1. aku ske lagu kpop...honey kureng sket...
( jap2...nk tukar setting "aku kau" jadi "saya awak" jap..)
2. name saya musfirah....name die hani.....
3. rumah sye kat dungun...rumah die sesat kat KL
4. saya mkn nasi lemak kat kantin gune tangan...die gune sudu garfu....( al-maklumlah org key-eel.....haha)
5. hmmm.......hani tinggi.....saya....ermm...entah.... -.-"
6. ape lagi???
7. hidung hani mancung.....hidung saya normal
8. hani "calon PRS sester"....aku "calon BTP sester".....
 BTP???? ha'ah...calon Budak Tak Pakai sester...haha
9. ummm......hani ni gorgeous...aku biase-biase je.
10. last skali.....hani, hani laaa...saya, saya laa.....xthu nk ckp cmne

kesimpulannya...

okaayyyy....nampaknya dah lama saya tersesat kat anjung sibe rsester.....saya patut start study dulu......jangan buang masa!!! exam dah dekat!!! bai nak makan pagi.....( dah pukul 11.28 dah pon bru nk makan.... -.-" ) and nak study!!! okeee......

kepade hani yang akan balik isnin ni.....selamat bercuti kat rumah.....bez la boleh balikkk.....tapi pemalas tak pergi kem sejarah hari sabtu ni....hahahaha.....

bai semue !!!!

P/S :: kepade bear,, terime kasih kerane ambik berat pasal short video...pesanan sya,, jangan jadi sakai! hahaha...bear hensem...


1 comments:

Anonymous said...

Yeay.. Im handsome