BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, April 24, 2012

assalamualaikum...
dah berkurun dah tinggalkan blog ni....
mmmg bz gle kat sester ni.....
xde mase nk bukak2 blog ni...
ni pon sye mencelah di tengah2 ke"busy"an utk meng-update blog ketinggalan zaman ni...
bukannye ape..
agak stress r kat sini....
byk sgt aktiviti...
okay.....
aktiviti byk 2 xpe...
tp dh klau org2 yg msok aktiviti tu xreti nk bekerjasama tu...,,,
rasa cuak la jugak...
sye xpernah gune blog sbagai tmpat luahan perasaan...
ni fes time r.....
tp mmg sepatutnya dlm satu organisasi tu kene la ade kerjasama...
jangan la asyik2 aku je yg bersemangat...
yg laen mcm........
ah xthu nk ckp ape...
semua merungut....
semua xnk bekerjasama....
ade yg lewat...
ade yg xdatang terus..
ade yg buat2 xkisaH.....
mcm sye ni tunggul kayu pon ade....
jadi kesimpulannya,,
nasihat saye kat korg.....
dlm satu2 kumpulan ke, kelas ke, organisasi ke,,,
tolonglah ade kerjasama......
jgn la asyik2 nk merungut.....
lg xleh trime yg xnk buat pape langsung...
jadi renung-renungkanlah......


------------  :( -----------------------

0 comments: