BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, March 4, 2014

kuasa merah jambu .

kenapa aku suka sangat warna pink ni ???
entah laa...
warna pink ni ada aura tersendiri kot...
kalau letak warna pink among warna-warna lain ,
mesti nampak pink dulu...
tapi ,
kadang2 tu warna purple ngan turquoise pun lawa :)
merah pun , sebab menyerlah :)
depends on barang tu laa....
tapi mostly mesti nampak pink dulu...
hehehe
yang pastinya ,
jarang aku nak nampak warna kuning....
tak suka warna kuning...>.<
 
 
tapi pernah satu hari ni...
aku masuk satu chess tournament ni....
kat UITM Machang...
baru je...tahun ni , 1 Mac
then ditakdirkanlah ,
first round tu ,
lawan sorang gegerl ni....
form 4 tak silap....
nak dijadikan cerita ,
gegerl ni pakai pink dari atas saaaampai bawah...
hahaha
bayangkanlah.....
tudung pink ,
baju kurung pink ,
beg pink....
aku tak sampai lagi la tahap advance macam tu....
tak kisah lah tu kan ,
apepun ,
aku ,
semangat membara ni..
nak menang...
first round , mesti la nak menang kan ,
memang pantang la kalau kalah main chess ni....
tapi.......
nasib tak menyebelahi.....
kalah jugak sebab tersilap step....
akibat time pressure.......
target nak menang kot mase tu....
memang frust r......T-T
serius...
nak kata frust sangat tu...
sampai tahap rasa benci tengok warna pink...
hahaha....
yelahh...
opponent tadi kan serba pink...
so aku mula rasa tak suka pink tau time tu.....
tak leh blah je kann.......hahaha
nak buat camne...frust gila time tu..
dah la time tu kebetulan aku pakai pink...
rasa sedih je.
hahaha.....apelaa....
but then ,
lama-lama tu.....
okay jee....
jadi normal balik.....
still setia dengan kaler pink ni....
tapi tu lah nak cakap ,
bila-bila masa je ,
interest seseorang tu boleh berubah kan ?
tapi sampai sekarang pink tetap nombor satu ,
dalam list warna kegemaran aku...
insiden baru ni...
belum cukup lagi untuk menggugat minat aku yang mendalam..
terhadap warna merah jambu ni...
tapi tak tahu la akan datang macam mana....
hmmm...
tamat ! :)





teringin nak ada kereta warna pink....Ferrari pon jadi....hehehehe



0 comments: